Pages

Sunday, December 21, 2008

T.@.G~


layan tag sekejap;


tag from 'SENNO a.k.a najwa'.. walaupun dia cakap "[note: sekadar melengkap tag.takyah buat la yep.seriously buang masa.baikmasuk dapur bikin pasta]".. tu la waa, sape suh letak nama aku.. 'haha'. ape2pun, 'gracias' sbb sudi menge'tag' aku.


1) Do you think you're hot?

[aku skip je la soalan ni.. okeh?]


2) Upload your favorite picture of you!

[waa, soalan tu aku 'adjust' sket, aku buang 'of you'..

hehe, gmbar aku secret sket. (^_^)]

3) Why do you like that picture?

[ gambar tu menarik! byk sgt isi tersirat.. renung dan fikir sendiri okeh!]

4) When was the last time you ate pizza?

[ seminggu lepas.. dengan kakak+mak sedare aku, kt pizza hut giant.. ]

5) The last song you listen to?

[pot the elegance of pachelbel, lagu blog aku la.. act. lagu ni mengingatkan aku pada 'training ESQ angkatan mahasiswa ke-4' yg aku join sem lepas.. lagu ni juga bagi 'spirit' dan motivasi ]

6) What are you doing right now besides this

[ tengok match badminton kt tv 1 ; malaysia vs indonesia.. chong wei baru lepas menang lawan peter gade.. bravo!]

7) What name would you prefer besides yours?

[ itqan (^-^)]


People to Tag

1. itqan (britain)

2. waseem (Mekah)

3. Muhammad (Mekah)

4. zaky ( Malaysia )

5. Umar ( Malaysia )

[sure budak2 nih tak akan jawab..sbb, semua kecik2 lagi.. haha ]

.

.

.

akhir kalam, tahniah aku ucapkan pada syikin atas kelahiran mujahid, 'solihin haris'.. semoga bahagia sentiasa bersama keluarga yang baru dibina.. bak kate dayah; kami dah jadi makcik'..hehe.

2 comments:

najwa abdullah said...

heh
saje je buat tagline camtu sbb ak xbape gemor benonye jwb tag nih.takut la kut2 ade yg se-spesies ngan aku,sian jugop kene buang mase...


ok la,mekasey sudi layan


gambar secret?

heh

*memahami*

kamitaken a.k.a Lutfi Lokman said...

huh.. waseem cakap dia pesan tolong sampaikan pada cik khaulah, dia akan buat nanti kerana sekarang ni dia sibuk dengan toys baru dia. kekeke